2008-12-15 19:50:38• hírek • Szatmár.ro

Új étterem nyílt

Hétfőn nyílt meg Szatmárnémetiben a The Stone Étterem&Pub, amely ínyenc ételkülönlegességekkel, hangulatos környezetben várja a vendégeit.

Aki szereti a hagyományos ízeket, annak mindenképpen érdemes betérni a The Stone Étterem&Pubba, ahol az étlapon található ínyencségek, kizárólag az otthonias ízvilág visszaadására törekednek. A széles éttermi kínálatukban, minden vendég megtalálhatja a torkosságának megfelelő finomságot.

 

A The Stone Étterem rendkívül alacsony áron napi menüt is készít, amely a megszokott kínálatoktól eltérően három fogásból áll össze. Az étterem, cégek és magánszemélyek részére a város egész területén egyaránt vállal házhozszállítást.

Azoknak is érdemes a The Stone-t választani, akik csupán egy családias légkörre vágynak, ahol összeülhetnek a barátokkal, beszélgethetnek és iszogathatnak. A körülbelül negyven fő befogadására kiválóan alkalmas étterem, akár ki is bérelhető zártkörű rendezvények szervezése céljából, s kétség kívül megfelel egy újévköszöntő buli helyszínéül is.

A Martirilor Deportatii 6 szám alatt található The Stone Étterem&Pub, hétfőtől csütörtökig 7:30-tól 23-ig, pénteken és szombaton 7:30-tól 02-ig, míg vasárnap 11-től 23-ig tart nyitva. A hely kibérlése, vagy napi menü rendelés céljából érdeklődni lehet a 0770889165-ös telefonszámon.

Hétfőn nyílt meg a The Stone Étterem&Pub Szatmárnémetiben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: